top of page
  • Forfatters billedeFonden Gro

Naturprojekt "De 4 årstider"
På Fonden Gro er vi utrolig glade og stolte over at kunne tilbyde et naturpædagogisk projekt ”De 4 årstider” med Lotte Cecilie Juel Pedersen fra Børn, Natur & Mindfulness.

 

Lotte har netop været forbi med første del af hendes projekt, hvor det handlede om årstiden ”vinter”, og indeholdt elementet ”vand” og livsmestringen ”at drømme og tro”.

 

Når Lotte er på besøg, er det dage hvor der bliver sanset, undersøgt, eksperimenteret samtidig med at kvinder og børn på en skøn og ubevidst måde får mulighed for at opleve sin egen forbundethed med naturen. Der er plads til masser af nærvær, hygge og samspil.

 

På Lottes sidste besøg blev der bl.a. lavet små ønskelys af valnødder og bivoks, som herefter blev kastet i vandet for at se, om de kunne synke/flyde. Der blev talt om, hvad vandet gør for os. Hvordan vi f.eks. kan rense vores energi og hente vores hjertemagi.

 

Lotte har også netop været forbi på et personalemøde, og fortælle om hendes skønne naturprojekt, som kommer til at foregå 4 gange i løbet af i år.

Tusind tak for besøgene Lotte. Vi glæder os til at se dig igen!

Comments


bottom of page